Wordt ook een testrijder!

wordt testrijder

Eindelijk is het zover! Het idee voor elektrische deelauto’s in de wijk wordt concreet. Sterker nog, we mogen testrijden! Wil jij meedoen, wordt dan ambassadeur!

Het project “Elektrische deelauto’s voor de Oranjewijk” is in een stroomversnelling geraakt. Bij voldoende belangstelling vanuit onze wijk, kunnen we al begin 2020 twee elektrische deelauto’s geplaatst krijgen in onze wijk.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deelname en zich bij ons hebben aangemeld, organiseren we op 16 december a.s. een informatieve bijeenkomst. Tussen 3 en 17 januari 2020 willen we een test gaan doen met een elektrische deelauto bij ons in de Oranjewijk. Daarvoor zoeken we testrijders en ambassadeurs. Op de bijeenkomst van 16 december kun je je hiervoor aanmelden:

  1. Ben je geïnteresseerd in een abonnement op een deelauto en wil je testrijder en ambassadeur worden, meldt je dan aan voor de bijeenkomst van 16 december door een e-mail te sturen aan info@nieuweenergieoranjewijk.nl. Locatie: Agora 6, het kantoor van de Friese Milieu Federatie. Van 16.30 tot 17.30 of van 18.30 tot 19.30.
  2. Ben je verhinderd op de 16de, maar wil je wel testrijder en ambassadeur worden? Geef dit dan aan in je e-mailbericht aan info@nieuweenergieoranjewijk.nl.

Namens NEO, werkgroep Duurzame Mobiliteit
Alfred Wijgman, Roelof Veeningen, Siebe Schootstra en Henk Douma