Werkgroep Energiebesparing

De Werkgroep Energiebesparing Oranjewijk heeft als taak om de energiebesparingsmaatregelen in de Oranjewijk te promoten en te helpen organiseren. De werkgroep ondersteunt daarvoor ons eigen Oranjewijk/Tulpenburg NEO-Energieloket voor vragen, tips en onderling advies van, door en voor bewoners. Stel uw vraag aan energieloket@nieuweenergieoranjewijk.nl

Bij energiebesparing gaat het vooral om het organiseren van voorlichting en begeleiding van de uitvoering van energiebesparing-maatregelen als bv woningisolatie.

Wilt u daar eens rustig en vrijblijvend over praten met een deskundige? Regel dan een keukentafelgesprek via het mailadres energieloket@nieuweenergieoranjewijk.nl van de werkgroep.

NEO heeft als coöperatie bij de gemeente gedaan gekregen dat we subsidie en kennisondersteuning krijgen voor het energieloket. Ook kunnen we door de gemeente mee-gefinancierde energie-adviseurs inzetten, die bewoners met besparingsplannen kunnen helpen. 

Project Ervaring met Besparing: Wijkbewoners adviseren elkaar

Pandeigenaren hoeven niet stil te zitten. Zij kunnen aan de slag met altijd passende maatregelen. Isoleren blijft een eerste vereiste, daar zit je meeste winst. Door met andere wijkbewoners samen te werken en samen in te kopen, kun je geld besparen. De NEO werkgroep Energiebesparing kan daarbij helpen. Wil je je besparings-ervaringen delen met mede-wijkbewoners? Meld je aan bij het NEO-project ErvaringmetEnergiebesparing via energieloket@nieuweenergieoranjewijk.nl

Zoek je zulke adviezen van een mede-wijkbewoner? Meld je ook aan.

Elkaar advies geven is gratis.

De werkgroep bestaat uit de volgende leden:

Toon Veerman, Emmaplein 3, 06-22995483,
a.veerman93@upcmail.nl , voorzitter;

Albert Hans Bangma, Maria Louisastraat 29, 06-18685160,
alberthansbangma@gmail.com, secretaris;

Evert Jan Hoen, Emmakade 198, 06-25096569,
evertjanhoen@xs4all.nl.

Vragen? Stuur een e-mail aan energieloket@nieuweenergieoranjewijk.nl.

Terug naar alle werkgroepen NEO