Keukentafelgesprek Toulz

De gemeente Leeuwarden wil financieel bijdragen aan het verduurzamen van particuliere woningen in de Oranjewijk door een deel van de kosten van een energieadviseur te vergoeden. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact op met NEO. Op deze pagina het voorstel van de energie-experts van Toulz:

Meer dan 10 jaar geleden kwamen wij in aanraking met het verduurzamen en gasvrij maken van woningen. We zagen dat het anders kan en moet. Dit is een ware passie geworden. Al snel kwamen wij er achter dat de energielabels vaak niet overeenkwamen met de praktijk. En dat veel goede oplossingen niet mee werden genomen. Toulz is continue op zoek naar betrouwbare en bewezen technieken. Hierbij worden we vaak geïnspireerd door ontwikkelingen en ervaringen in het buitenland.

Praktijk en bewoners centraal
Toulz heeft een eigen aanpak ontwikkeld waarbij de praktijk, uw woning en uw comfortwensen centraal staan. In de afgelopen jaren hebben we honderden woningen naar tevredenheid energiezuiniger en comfortabeler gemaakt. Daarnaast helpen wij overheden en bewonerscollectieven om hun doelen te realiseren door bijvoorbeeld collectieve verwarmingssystemen en energieopwekking te realiseren.

Advies op maat
Tijdens ons advies kijken we naar uw woning en luisteren wij naar uw woonwensen. Iedere oplossing geeft een andere woonbeleving. Wij willen dat uw huis comfortabel blijft. Onze oplossingen zijn vaak verrassend voordelig en verdienen zichzelf snel terug. Bovendien daalt uw energierekening  aanzienlijk.

Breed assortiment mogelijkheden
In de Oranjewijk staan veel verschillende woningen die een unieke aanpak verdienen. Wij geven u een eerlijk en praktisch advies. Dit kunt u in 1 keer of stapsgewijs uitvoeren. Hierbij kijken we naar de isolatiemogelijkheden, energieopwekking en verwarming. Maar ook kijken we naar de ventilatie en snel toepasbare verbeteringen, subsidies en financieringen.
Er zijn veel isolatieproducten. Ieder product heeft zijn eigen voor- en nadelen. Samen zoeken we het systeem dat het beste bij u en uw woning past.
We kijken naar uw manier van verwarmen. Kan uw systeem beter ingeregeld worden? Is een warmtepomp, pelletkachel of infraroodverwarming iets voor u? Gaan we een lokaal WTW ventilatiesysteem toepassen?
U krijgt een helder adviesrapport  met oplossingen, richtprijzen, leverancierslijst, financieringsmogelijkheden en subsidies.

Onafhankelijk
Wij willen ons niet beperken tot een paar oplossingen. We zijn steeds op zoek naar de beste en meest voordelige oplossing voor u. Daarom zijn we echt onafhankelijk en hebben we geen financiële afspraken met leveranciers. U krijgt daarom een lijst aanbieders waar u gemakkelijk een scherpe offerte kunt aanvragen.
Speciaal voor bewoners van de Oranjewijk hanteren wij een gereduceerd tarief van 250 euro. De gemeente Leeuwarden geeft 150 euro subsidie, wanneer u energiemaatregelen ook daadwerkelijk uitvoert. U kunt een advies aanvragen via NEO, energieloket@nieuweenergieoranjewijk.nl