Keukentafelgesprek SIAN

De gemeente Leeuwarden wil financieel bijdragen aan het verduurzamen van particuliere woningen in de Oranjewijk door een deel van de kosten van een energieadviseur te vergoeden. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, neem dan contact op met NEO. Op deze pagina het voorstel van de energie-experts van SIAN:

Sian is een onafhankelijke, eigenzinnige, nuchtere organisatie met een open kijk op de wereld. Die wereld is mooi en we vinden dat we daar zuinig op moeten zijn. Vandaar dat we mee willen helpen om de CO2-uitstoot in Nederland te verminderen. Dat doen we voor particulier woningeigenaren, bedrijven, sportclubs en zorginstellingen. Vaak in samenwerking met gemeenten. Inmiddels zijn er door ons advies al meer dan 2500 woningen verduurzaamt. We helpen de bewoner(s) energie besparen van A tot Z. We ontzorgen de bewoner(s) graag dat betekent advies insectie van de woning het opstellen van begrotingen, het opvragen van subsidie tot en met de uitvoering van de energiebesparende maatregelen. Tijdens het hele traject is uw adviseur uw vaste aanspreekpunt. Hij neemt u werk uit handen en u kunt met al uw vragen en opmerkingen bij uw adviseur terecht.

KEUKENTAFEL GESPREK

Tijdens het keukentafelgesprek leggen we duidelijk uit wie we zijn en wat we doen worden de wensen en behoefte(s) van de bewoner(s) geïnventariseerd na inspectie van de woning en onderzoek naar de isolatiegraad word een advies op maat gegeven en er word een begroting gemaakt die men per mail ontvangt. Als de wens volledige ontzorging is dan kunnen wij dat ook verzorgen. Ook kan men er voor kiezen om met ons advies zelf de uitvoering etc te regelen. Voor het keukentafel gesprek
rekenen wij € 150,- incl btw.