De werkgroep Energiebesparing heeft een tweede ondernemer – naast Toulz- gevonden voor een gesprek bij u aan de keukentafel, over isolatie, verwarmen en energieopwekking.

Die ondernemer is Energynius, in de persoon van Klaas-Jan Alma, die u professioneel adviseert op het gebied van isoleren, verwarmen en energieopwekking.

Energynius is van mening dat deze 3 onderdelen perfect samengaan en een sleutel zijn naar een duurzame en leefbare wereld voor onszelf en onze volgende generaties.

Wel blijft Energynius hierbij altijd kritisch kijken naar de kosten en de baten. Door investeringen bewust te kiezen en eerlijk te onderbouwen ontstaat er budget om een volgende investering voor te bereiden. Daarnaast is Energynius volledig op de hoogte van alle subsidies, financieringskansen en fiscale maatregelen.

Een voorbeeld van een te noemen subsidie is dat u van NEO € 150 euro terugkrijgt zodra u een verbetermaatregel uit het advies van Energynius laat uitvoeren. Ook staat Energynius u bij in het opvragen van offertes bij leveranciers zodat een goede uitvoering verzekerd is.

Heeft u het laaghangend fruit op het gebied van energiebesparing al geplukt en wilt u de volgende stap zetten? Vraag dan een gratis en vrijblijvend eerste keukentafelgesprek aan via energieloket@nieuweenergieoranjewijk.nl