Energiecafé dinsdagavond 21 mei

Energiecoöperatie NEO nodigt u graag uit voor de informatieavond op dinsdag 21 mei om 20.00 uur, in het wijkgebouw aan de Gysbert Japicxstraat 51. Voor leden en niet-leden, iedereen is welkom.

Graag presenteert NEO de eerste concrete projecten van de energiecoöperatie. De gemeente Leeuwarden heeft de Oranjewijk tot ‘speerpuntwijk’ benoemd en Arjen Goodijk van de gemeente zal een toelichting geven op de ontwikkeling van een warmtevisie voor onze wijk. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de werkgroep Energietransitie van NEO.

Leden van NEO kunnen in aanmerking komen voor een adviesgesprek met een onafhankelijke energieadviseur. Tijdens het Energiecafé stellen wij de geselecteerde adviseurs aan u voor. De gemeente draagt bij in de kosten voor het advies. We leggen het u graag uit.

Ons derde project is het realiseren van elektrische deelauto’s in de wijk. ABD/Renault zal i.s.m. Friesland Lease een plan hiervoor presenteren.

Het programma start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30. We sluiten af met een drankje. Kijk voor meer informatie op onze website: Nieuwe Energie Oranjewijk.

Iedereen is uitgenodigd. Nog geen lid? Doe mee en wordt lid van de energiecoöperatie Oranjewijk. Kosten voor het eerste jaar bedragen slechts € 2,50. Klik hier.